Nejste přihlášen/a.
Flashdisk je starý více než 2 roky takže reklamace není možná..Popis problému: nahrával jsem na něj z notebooku fotky a další data a pak jsem ho nechal zasunutý v usb načež jsem ntb vypnul a asi za 10 minut jsem flashdisk vyjmul. No a od té doby nejde. Velice bych potřeboval zachránit ty data co jsem na něj nahrál. Po zasunutí do usb systém zvukově ohlásí přítomnost, správce zařízení také ukáže zařízení ale jako disk se nezobrazí a na vlastnostech ve správci píše kapacitu 0gb,světýlko na horní části nesvítí ačkoli by mělo... znamená to že je flashka zničená? Je velice málo používaná, delší dobu na ní jsou v podstatě stejná data...
Ano správce disků ve win7 mi zobrazí písmeno G:. Ještě chci dodat že problém objevila přítelkyně na ntb s win jehoVista...ani visty ani win 7 však jako kdyby disk nechtěli
Zkus projet disk přes průzkumníka na chyby. Kdyby to nešlo, vyzkoušej program na obnovu dat. Jendín z nich je Recuva:
Tak program recuva jsem stáhl, nainstaloval, vyzkoušel, disk G: s flashdiskem se objevil, ale nic to nedělá, nic to na něm nenajde...
Dioda prostě nesvítí, disk píše kapacitu 0b při zapojení zazní tón připojení usb a při vyjmutí tón odejmutí. Nelze vpravo dole na liště odebrat, protože jakože nic není zapojený. A Recuva na disku nic nenajde...mám strach že je po flash disku..to by mě mrzelo..zazálohoval jsem tam známému projekty kuchyní a známé fotky z dovolené. A obojí je nenahraditelné...
Tak můžete zkusit toto instaluj.cz/... , ale bál bych se, že to může být ještě horší.
Jistotu naleznete zde data-labs.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.