Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký router k tabletu

Od: jopny* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

k Vánocům jsem dostal tablet, ale doma nemáme wifi, tak se chci zeptat, který router je lepší pro tablet GOCLEVER TAB 7500

mrm.cz/...

mrm.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
jestli chybi jen wifi a je v routeru misto pro dalsi LAN staci neco takoveho: http://www.czc.cz/tenda-
a3/113532/produkt

doplněno 25.12.12 19:46:

ok, většina lidí má doma router nebo nějaký modem, který umí připojení pro více PC najednou ani o tom neví :-D Ale je pravda, že UPC dřív dával jen pro připojení jednoho PC.

jopny*
hodnocení

no mi nemameani router...takze potrebuju router :)

doplněno 25.12.12 19:51:

Pardon ja nenapsal, ze mame nejaky rozbocovac a to pote vede do PC...ale neni to router.

doplněno 25.12.12 19:53:

takze mi staci to z toho linku od vas a pak se to pripoji k tomu rozbocovaci a je hotovo?

doplněno 26.12.12 11:26:

Ten router bychvlastně potřeboval jen k tomu tabletu...jinak bych ho nevyužíval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]