Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
stáhnul jsem si do Flashky film s koncovkou avi a chtěl jsem si to přehrát v dvd(je s přípojkou pro USB) a tam mi to říká že je to nepodporovaný formát,ale přitom všechny ostatní filmy které jsou, tak jsou tak s koncovkou avi a jdou bez problému..teda je to můj 1. Film na flashce tak nevím jestli nedělám něco špatně ale jak říkám veškeré filmy na dvd s koncovkou avi jdou bez problému,ale na USB flashce nejde, moc děkuji za pomoc.
AVI je jeden kontejner. Není třeba to video v DivXu? Některé přehrávače s tím mají problém. Zkuste ho převést /překonvertovat/ do jiného typu, například pomocí FormatFactory (pokud Vám při instalaci FormatFactory nabídne ASK toolbar a podobné zbytečnosti, tak odmítněte instalaci onoho ASK Toolbaru)
Ano, to mě taky napadlo,ale pak jsem se dozvěděl že to DVD umí přehrávat DivXy.Ale jinak děkuji
Když o něco žádáš měl by ses chovat slušně(nechci se hadat co slušný je a co ne) lidi jsou pak naštvaný a nechtěj ti poradit.
1/v programu mediainfo zjisti jakej typ kodeků ti funguje( tzn zkus ty co jdou i ty co nejdou)
2/ty co nejdou otevři v programu avidemux a ulož bez rekompresese direct stream copy. Tím odstraníš packed bitstream
3/pokud nejde ani to zkus změnit forcc v programu AVI FourCC Changer
4/pokud ani to nepujde uloz to v avidemuxu kde si vyber videcodek kterej ti funguje
HOWG
Ještě doplňuji pro toho chytráka. V diskuzi toho článku z mnou uvedeného linku jsou taky ode mne (login Jirka) odkazy na programy k otestování vlatního přehrávače, včetně odkazu na databázi vlastností jednotlivých přehrávačů a případně i GSPot
Když všechno víš tak proč si to neuděláš. Nebo nás zkoušíš?
doplněno 09.03.11 10:24:Vsadím se, že jsi si článek z linku ani nepřečetl. Jinak by jsi se nedivil.
Nedělej že tomu rozumíš..já vím jen to že za fleška nemůže..to mi nemusíš říkat..dej si oříšky ty sou dobrý na nervy. :D
pod koncovkou avi se skrývají soubory komprimované různě. Může se jednat nejčastěji o DIvX (ve verzi 3, 4, 5), ale i XVid nebo jiné, méně obvyklé. Přehrávač neumí přehrávat všechny, ale jen některé. Dále může být problém s rozlišením filmu (počet řádků/sloupců) - je-li nestandardní, přehrávač to třeba nezvládne. Přehrávač není počítač, který zvládne vše, popřípadě se chybějící kodeky snadno doplní. Záhadou by bylo, kdyby soubor avi vypálený na DVD šel přehrát a pro ten samý na flešce by to hlásilo nepodporovaný formát. Tady by byla příčina u výrobce - i tam píšou firmware jen lidé a ti nejsou neomylní a příště vydají třeba opravenou verzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.