Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi spustit PC

Od: ale2011* odpovědí: 7 změna:
Tohle se mi zobrazí při pokusu o spuštění notebooku? Mám Windows XP a doposud se mi to nestalo. Nic jsem před tím posledním vypnutím neinstaloval ani neměnil. Ani přes opakované pokusy ho nemůžu spustit, resp. tahle hláška na monitoru zůstává, počítač jede a nejde dál se nedostanu. Předem díky za rady.Systém Windows nelze spustit. Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:Windows root - system32 - hal.dllNainstalujte znovu uvedený soubor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

asi nějaká ta potvora se tam dostala, ale co a jak, nechám raději tady na zkušenějších!

hanher*

Máte instalační CD win?

ale2011*
hodnocení

Ano mám a zkoušel jsem ho dát do mechaniky a znovu přeinstalovat ale nejde to nechce se načíst. I když jsem přes F2 v biosu změnil načítání z DVD.

hanher*

Opravná instalace nejde?

ale2011*
hodnocení

netuším jak na to?

hanher*

Tady je to polopatě:

tipypropc.cz/...

doplněno 08.03.11 20:56:

Win v PC i na CD by měl mít stejný Service Pack!

ale2011*
hodnocení

tak jsem se pokusil o dostání do konzoly za pomoci bootování z cd a písmene R a bohužel nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]