Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s připojením

Od: risen odpovědí: 4 změna:
Brý den, dnes jsem normálne přišel k notebook a chtel jsem se připojit k síti. Jenže když jsem otevřel výber bezdrátově sítě, tak mi to píše že nebyly nalezeny žádné bezdrátové síte, přitom wi-fi mám v pořádku, i-phonu mi jí nabízí k připojení. Díky za odpověď ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Může být vypnutá funkce vysílání identifikátoru SSID a potom je potřeba přidat síť ručně.

risen
hodnocení

Jo diku moc, ale seem v počítačích trochu amatér tak jestli bych kohl poprpsit o podrobnejsi návod. Diky

Jelikož ti iPhone onu síť najde, tak je teorie o vypnutí vysílání SSID chybná. Nemáš jen WiFi prostě vypnutou (obvykle malý posuvník na těle notebooku)

risem
hodnocení

Už to fungus dike moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]