Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde si vytvořit web

Od: radnicek odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych si vytvořit nový web, ale nevím kde. Zde jsou moje požadavky: Můžu editovat záhlaví a volitelný horní box. A zadruhé: bych potřeboval aby se v rubrice např "zkuska"zobrazovla úvodní text a pod ním byly články - ukázka: zkuxxfcdnfuds.webnode.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono je celkem jedno, kde si webhosting pořídíš. To, jak budou tvoje stránky vypadat a jakou budou mít funkčnost už záleží jen na tobě, jak si je naprogramuješ. Pro pokusy můžeš použít třeba webzdarma.cz.

radnicek
hodnocení

Ne, ne, né... já neumín html ani php. Potřebuju něco jako webnode nebo estranky.

iq37

Na webzdarma je možnost použít hotový blogový systém webzdarma.cz/...

Nebo další možnost je netstranky.cz/...

Co ti vlastně brání použít ty tebou zmíněné webnode nebo estranky?

bena*

Já Vám můžu doporučit webgarden.cz - je tam velký výběr šablon, správa webu pro méňě zkušeného uživatele je výborná a je tam i dost místa (v základu 50 MB, postupně ale můžete navyšovat díky zobrazení reklamy nebo odesláním SMS).

radnicek
hodnocení

Myslím že zůstanu u blog.cz :( Ani jeden nevyhovuje mému přání

radnicek
hodnocení

Ještě mě napdal wordpress - máte s ním zkušenosti?

bena*

Jo, to je dobrá věc, ale na to musíte mít hosting ať už zdarma či placený. To Vám mohu doporučit IC.cz

Ale Wordpress chce trošku víc znalostí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]