Dobrý den,chtěl bych si pořídit přídavný větráček pod Harddisk.Problém je v tom že všude ho nabízí se 4 pinovým konektorem a já mám akorát(teda alespoň sem si toho 4 pinovýho nevšiml)na základovce 3 pinový.Pokud by to šlo zapojit na 3 pinový pomocí redukce tak kde ji seženu.nemohu ji nikde najít.Nebo jestli existuje větráček pod HDD i 3 pinový? Moje základovka je GIGABYTE K8NF-9 nForce4
No a neni ten tvuj čtyřpin náhodou klasickej molex kterym je napájen třebas disk? Bych řekl že jo tak ho nehledej na desce a redukce se prodávají třebaaa tohle czechcomputer.cz/... ale je to zbytečné
Ne, Mavericku, je to stejný konektor jako se např. připojuje větrák od procesoru k základní desce. Je to klasický 4 pin DMI konektor. Tento konektor lze připojit i na konektory pro ventilátory na základní desce které mají pouze 3 piny.
No jenže ten se Spidere používá u ventilátorů na procák...jinde jsem to zatim neviděl POodle mě je to fakt molex, pokud ne tak zůstane jeden nezapojen,máš pravdu ty a já sním svuj klobouk...ještě že žádnej nemam
Klobouky nejez, dej si raději něco lepšího na zub. Pokud tam je skutečně Molex, tak těch redukcí je plný net a divím se, že to nenašel. Hned třeba tady: computer.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.