Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu ohledně připojení kamery.
Potřebuji monitorovat jedno odlehlejší místo. Napadla mně web kamera-jak na to?
Jedná se o špatně osvětlenou místnost, k dispozici pouze el.přívod... net síť ne. Co vše pořídit? Ideální výsledek by byl, kdybych cca o 7 km dál zapla TV či PC a tam jsem viděla obraz z kamery.
Jelikož jsem PC antitalent, uvítám i odkazy na to co vše koupit... Také je potřeba vyřešit i net připojení, ale netuším jak - když nikde nic..
Díky.
cítíš ten nesoulad web kamera a net není. Bez spojení není nejen velení, ale ani obraz - vzduchem, to je nereálné, moc daleko, zbývá tedy net nebo offline řešení > záznam na medium a pozdější shlédnutí záznamu. Buď tu webku a příslušný soft třeba yawcam.com/... nebo ip kameru. Obojí by mělo být s nějakým přisvícením (ir nebo klasika).
doplněno 07.03.11 22:23:výhodou webky je cena, nevýhodou je šíleně drahý provoz, v podstatě musí běžet počítač.
No pokud ta místa na sebe vidí (ideální stav), tak přes vysílač. Mohlo by to reagovat až na pohyb.
Též lze nahrávat na disk v místě (asi cca 6 000 Kč kamera s HD) a přes vysílač signál, že je něco v zorném poli.
popř. mobil ...
Jedná se o dobu sledování cca 2 měsíce...klidně na tuto dobu pořídím nějaký "mobilní" internet, ale vůbec netuším jaké jsou možnosti...
Pokud by šlo zajistit net, tak pak na něj připojit web kameru-obraz pak třeba nějak přenášet na síť a tam z domova možnost shlédnutí...ale netuším zda je to technicky možné a reálné...
A co už vůbec netuším-jak případně na to..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.