Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web kamera-jak připojit?

Od: anonym12* odpovědí: 4 změna:

Mám prosbu ohledně připojení kamery.

Potřebuji monitorovat jedno odlehlejší místo. Napadla mně web kamera-jak na to?

Jedná se o špatně osvětlenou místnost, k dispozici pouze el.přívod... net síť ne. Co vše pořídit? Ideální výsledek by byl, kdybych cca o 7 km dál zapla TV či PC a tam jsem viděla obraz z kamery.

Jelikož jsem PC antitalent, uvítám i odkazy na to co vše koupit... Také je potřeba vyřešit i net připojení, ale netuším jak - když nikde nic..

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

cítíš ten nesoulad web kamera a net není. Bez spojení není nejen velení, ale ani obraz - vzduchem, to je nereálné, moc daleko, zbývá tedy net nebo offline řešení > záznam na medium a pozdější shlédnutí záznamu. Buď tu webku a příslušný soft třeba yawcam.com/... nebo ip kameru. Obojí by mělo být s nějakým přisvícením (ir nebo klasika).

doplněno 07.03.11 22:23:

výhodou webky je cena, nevýhodou je šíleně drahý provoz, v podstatě musí běžet počítač.

buss
hodnocení

0x

No pokud ta místa na sebe vidí (ideální stav), tak přes vysílač. Mohlo by to reagovat až na pohyb.
Též lze nahrávat na disk v místě (asi cca 6 000 Kč kamera s HD) a přes vysílač signál, že je něco v zorném poli.

doplněno 07.03.11 22:32:

popř. mobil ...

anonym12*
hodnocení

Jedná se o dobu sledování cca 2 měsíce...klidně na tuto dobu pořídím nějaký "mobilní" internet, ale vůbec netuším jaké jsou možnosti...

Pokud by šlo zajistit net, tak pak na něj připojit web kameru-obraz pak třeba nějak přenášet na síť a tam z domova možnost shlédnutí...ale netuším zda je to technicky možné a reálné...

A co už vůbec netuším-jak případně na to..

anonym12*
hodnocení

co tohle- bylo by to řešení?

http://www.alza.cz/simcam-sc01-d140814.htm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]