Nejste přihlášen/a.
Jed na to neber, protože to není pravda. Spousta současných zálohovacích programů na pevné disky (a patrně i tento) umí udělat jeho komplení zálohu (image), ze které se dá celý disk či diskový oddíl obnovit do původnídho stavu. A to duď na ten samý disk nebo naklonování na disk nový. Nemusí se tedy znovu instalovat ani operační systém ani aplikace.
tak dopadlo to nasledovne vsechno se zkopirovalo jen jsem nastavil nový hdd jako prim master a spustil znovu pc. pc se spustil uplne normálne. delal jsem to proto ze na puvodnim disku nebylo místo a mel jen 9.6 giga
Jsem prekvapena a diky ze info. Ted jak nad tim premyslim, tak jsem prave lonske leto takhle potrebovala naklonovat HD, ale seslo z toho, protoze OS reinstalaci potreboval. Byly tam nejake chyby a vlastne bych to naklonovala i s tema chybama, ktere nikdo neumel odstranit .
Clovek i zenska se uci cely zivot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.