Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klonování hdd programem xxclone

Od: karel1711* odpovědí: 5 změna:
bude fungovat novy hdd,když pomocí programu xxclone zkopiruju puvodni hdd do noveho? Jde o to jestli budu muset znova instalovat xp nebo se to zkopiruje komplet (soubory fat 32)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Soubory budou zachovanem , ale OS musis instal a tudiz i veskery sw . Na to vezmi jed!

hodnocení

0x

Jed na to neber, protože to není pravda. Spousta současných zálohovacích programů na pevné disky (a patrně i tento) umí udělat jeho komplení zálohu (image), ze které se dá celý disk či diskový oddíl obnovit do původnídho stavu. A to duď na ten samý disk nebo naklonování na disk nový. Nemusí se tedy znovu instalovat ani operační systém ani aplikace.

karel1711*

tak dopadlo to nasledovne vsechno se zkopirovalo jen jsem nastavil nový hdd jako prim master a spustil znovu pc. pc se spustil uplne normálne. delal jsem to proto ze na puvodnim disku nebylo místo a mel jen 9.6 giga

Jsem prekvapena a diky ze info. Ted jak nad tim premyslim, tak jsem prave lonske leto takhle potrebovala naklonovat HD, ale seslo z toho, protoze OS reinstalaci potreboval. Byly tam nejake chyby a vlastne bych to naklonovala i s tema chybama, ktere nikdo neumel odstranit .

Clovek i zenska se uci cely zivot.

karel1711*
hodnocení

jede mi to na 100% OS tam je novej (sice xp) sice to klonovalo asi 75 minut ale mám klid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]