Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam takovy dotaz. Chtěl bych se zeptat jestli je možné byt na facebooku přihlašen třeba ze dvou počítaču zaroven. De o to že mam strach že moje byvala přítelkyně zná moje heslo. A přihlašuje se na mě. A zajimalo by mě jestli třeba když budu ja přihlašen a ona se na muj profil přihlasi taky, tak jestli se mě to třeba neukaže nebo automaticky neodhlasi děkuji mooc za odpověd.,..
změn si heslo pokuď nevíš jak na to Napíšu ti postup
Učet (nahoře na liště) →Můj účet→Heslo →změnit→zadaš puvodní heslo→potom 2¤ nové
jinak učet lze prohližet z výce počitaču mam otestovano že když jsem přihlášen doma tak si mužu učet prohližet v mobilu ať na domácím připojení nebo jinem, případně ve škole na a doma nebo na dvou PC ve škole ale na jeden server.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.