Nejste přihlášen/a.
Nevím co s tím nejdou mě smazat filmy z flash usb 2.0 ,vymažu je a dám flešku znova a zase tam jsou .Co s tím posím a radu.
Zapojte flešku, dejte smazat filmy, chvíli vyčkejte, pak pomocí ikonky u hodin Bezpečně odebrat hardware ji bezpečně odeberte a až poté vypojte z USB.
Nepomůže-li, tak zkuste nějaký program na mazání souborů - třeba Killbox a pokud ani to nepomůže, doporučuji zálohovat vše potřebné a flešku naformátovat (NE RYCHLE‼ a jako formát doporučuji exFAT nebo NTFS, případně FAT32.
No nevím ,tvoje odpověd je hodnocena jako dobrá-já ji nehodnotil a nic nového neradíš,asi se hodnotíš sám ne.
Jinak sformátovat flesh nešla ,to bych udělal,ale našel jsem radu na googlu a ta fungovala.
Za A/ nevim o tom, ze by slo si hodnotit odpovedi. Pokud ano, pak muj pripad to neni.
Za B/ ze ti nasla zformatovat, za to nemuzu. , nevim proc
Za C/ jako radu jsi nasel na Google? Podel se!
Za D/ proc bylo nutne jeste neco psat? Trochu nechapu.
Za E/ hlavne, ze se reseni naslo, ne?
Za F/ keep smiling!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.