Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou smazat filmy z FLASH USB

Od: kamilj* odpovědí: 7 změna:

Nevím co s tím nejdou mě smazat filmy z flash usb 2.0 ,vymažu je a dám flešku znova a zase tam jsou .Co s tím posím a radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odpojuješ alespoň korektně tu flashku?

kamilj*
hodnocení

To je jak prosím?Prostě ji vytáhnu z USB.

bena*
hodnocení

0x

Zapojte flešku, dejte smazat filmy, chvíli vyčkejte, pak pomocí ikonky u hodin Bezpečně odebrat hardware ji bezpečně odeberte a až poté vypojte z USB.

Nepomůže-li, tak zkuste nějaký program na mazání souborů - třeba Killbox a pokud ani to nepomůže, doporučuji zálohovat vše potřebné a flešku naformátovat (NE RYCHLE‼;) a jako formát doporučuji exFAT nebo NTFS, případně FAT32.

kamilj*
hodnocení

Moc a moc děkuju.Večer to vyzkouším.

Pokud je nechces, tak jak radi kolega, zformatuj flashku a nepremyslej o tom. .

kamilj*
hodnocení

No nevím ,tvoje odpověd je hodnocena jako dobrá-já ji nehodnotil a nic nového neradíš,asi se hodnotíš sám ne.

Jinak sformátovat flesh nešla ,to bych udělal,ale našel jsem radu na googlu a ta fungovala.

Za A/ nevim o tom, ze by slo si hodnotit odpovedi. Pokud ano, pak muj pripad to neni.

Za B/ ze ti nasla zformatovat, za to nemuzu. , nevim proc

Za C/ jako radu jsi nasel na Google? Podel se!

Za D/ proc bylo nutne jeste neco psat? Trochu nechapu.

Za E/ hlavne, ze se reseni naslo, ne?

Za F/ keep smiling!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]