Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych poradit,jakým způsobem vymazat celodenní události v MS Outlooku.Mám je tam na celý rok,na každý den jednu,ale nějak se tam rozmnožily a teď jsou tam na každý den třikrát.Takže výmaz den po dni nepřipadá v úvahu.
Zkoušel jsem i odinstalaci celého Office (2000 Standard) přes REVO uninstal a pak znovu nainstalovat,jenže jsou tam furt.
(Ty události jsou svátky z aplikace Svátky do mobilu).
Už jsem to jednou řešil,jenže si nemůžu vzpomenout,jak to tenkrát bylo.
Děkuji pěkně za radu.
Jsou tam furt a budou tam i po odinstalaci. Po odinstalaci musíš ještě smazat soubor Outlook.pst, který ta data obsahuje. Pak budeš mít kalendář už čistý. Outlook.pst obsahuje kalendář, kontakty, maily, poznámky a úkoly. Při smazání se odstraní vše!
Na netu jsem ještě našel jedno makro, které by tvůj problém mělo řešit. Tak vyzkoušej:
Děkuju za radu i odkaz,něco jsem z něj stáhl,tak se v tom teď budu trochu motkat.
Ale zasekl jsem se na tom Outlook.pst. Ten totiž nemůžu nikde najít.Zkoušel jsem i přes Hledat,zkoušel jsem hledat po odinstalaci i po nové instalaci Outlooku,já ten .pst prostě nenašel. Kde je? Díky
Základní umístění onoho souboru je ve složce:
c:Documents and Settingsjméno_uživateleLocal SettingsData aplikacíMicrosoftOutlook
Tak jsem tam chtěl kouknout a je to přesně tak,jak jsem si myslel:
Žádný Local settings, tím méně Data aplikací tam nemám.
Už jsem to kdysi hledal.
Jinak mám WinXP.
Ale to víš, že máš, jenže tyto adresáře jsou pro běžného uživatele skryté. Jejich zobrazení se musí v průzkumníku povolit: Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení:
doplněno 06.03.11 21:26:Po všech nutných úpravách si to zobrazení raději zase vrať zpět.
To mě napadlo taky a udělal jsem to přes Total Commander.Fakt tam není.
Jinak z toho odkazu (viz výše) jsem stáhl dva programy,ale oba jsou omezeny v rámci Dema na výmaz 10-ti položek.
Což je pro mě passé,nebudu stále zavírat a otevírat Outlook,mám tam 1100 událostí.
Já do těch skrytých souborů kouknu ještě jednou,ale myslím,že jsem nic nepřehlédl.
A máš určitě Outlook nebo jen Outlook express?
Můžeš ten soubor ještě zkusit najít. Buď z Windows přes WIN + F nebo v Total Commanderu ALT + F7
Tak povedlo se,nechal jsem zobrazit skryté soubory přes Váš návod a jsou tam.
Trošku nechápu,proč jsem to nechal zobrazit v Commanderu a ten je neukázal.
Mám oba outlooky ale používám jen Express,tenhle jen pro přenos svátků do mobilu.
Děkuju moc za Váš čas a pomoc a přeju příjemný večer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.