Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde wofwr na 5+1 zbytek šlape

Od: bustors* odpovědí: 4 změna:

nejde mi sabwufwr na genius 5,1 po tom co sem přepojil na digital zvuk 5+1 nevíte čím to muže bejt? ovladače sou nové ..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtazanda*
hodnocení

2x

digital? Geniusky 5.1 co vím nemají vstup digital. Jen analog.

bustors*
hodnocení

tam mám asi nějakýá divný protože sem zapojil 3 sinče a jde to do jednoho kabelu co jde do beden a 5+1 je vřdycky digital když to jde pžez PC nebo aspon by měl bejt ..

vojtazanda*

Co já vím, tak k tomu dávali kablík kterej na jedný straně měl konektor tuším sedmipinovej tvaru jako S-video a na druhý straně to mělo 3XJack 3,5.

Zkus v nastavení zvuku ve widlích přepnout na 5.1 (start - ovládací panely - zvuk a zvuková zařízení) a dej vědět jestli jede.

bustors*
hodnocení

díky moc udál sem jak si říkal reaguje při konfiguraci ale jakmile pustím hudbu přez cokoli tak je hluchej nemůže to bejt někde zakázaný?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]