Nejste přihlášen/a.
Vážené rádkyně(ci). Tato hláška se mi objevuje, když kliknu na odkaz v emailu. Něco jsem asi někde blbě odklik, nevím, dřív to fungovalo.
Prosím poraďte, jak to opravit.
Dík.
"Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému"
Myslím, že hláška souvisí s nastavením uživatelský práv Window. Má Váš uživatel práva adminstrátora?
Pokud ne, tak jde pravděpodobně o systémové omezení souvisejíci s právy ve Windows.
Já jsem uživatel i admin, ale neumím to napravit. Prosím o polopatickou kuchařku na odstranění té hlášky. Ď.
Zdravím, jaký používáš prohlížeč (IE, Mozilla?)
Pokud máš v PC více prohlížečů, mohlo dojít k pomíchání asociaci mezi nimi (třeba Internet Explorer s Mozilla Firefox). I když je výchozím prohlížečem např. Internet Explorer a na první pohled se zdá vše v pořádku, tak asociace jsou zřejmě špatně
Zkus spustit nevýchozí prohlížeč a povolit jeho asociaci, restartovat počítač a poté provést to samé s prohlížečem, který běžně používáš a opět restartuj počítač.
Na opravu u Outlooku zkus použít radu zde
Dík za odpověď. Používám Operu a minimílně IE9. Nikdy mi to nedělalo. Ale najednou a odkaz se nezobrazí teda neotevře se stránka.
Dnes jsem to konečně vyzkoušel a hláška je pryč. Po kliknutí na odkaz se otevře stránka tak jako dřív.
Sondaw moc dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.