Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška v Outlooku

Od: mil® odpovědí: 8 změna:

Vážené rádkyně(ci). Tato hláška se mi objevuje, když kliknu na odkaz v emailu. Něco jsem asi někde blbě odklik, nevím, dřív to fungovalo.

Prosím poraďte, jak to opravit.

Dík.

"Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému"

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jkr®
hodnocení

2x

Myslím, že hláška souvisí s nastavením uživatelský práv Window. Má Váš uživatel práva adminstrátora?

Pokud ne, tak jde pravděpodobně o systémové omezení souvisejíci s právy ve Windows.

mil®
hodnocení

Já jsem uživatel i admin, ale neumím to napravit. Prosím o polopatickou kuchařku na odstranění té hlášky. Ď.

mil®
hodnocení

Omlouvám se za znovuotevření otázky. Neporadil byste mi někdo. Neumím to napravit.

sondaw*

Zdravím, jaký používáš prohlížeč (IE, Mozilla?)

Pokud máš v PC více prohlížečů, mohlo dojít k pomíchání asociaci mezi nimi (třeba Internet Explorer s Mozilla Firefox). I když je výchozím prohlížečem např. Internet Explorer a na první pohled se zdá vše v pořádku, tak asociace jsou zřejmě špatně
Zkus spustit nevýchozí prohlížeč a povolit jeho asociaci, restartovat počítač a poté provést to samé s prohlížečem, který běžně používáš a opět restartuj počítač.

doplněno 20.03.11 14:55:

Na opravu u Outlooku zkus použít radu zde

support.microsoft/...

mil®
hodnocení

Dík za odpověď. Používám Operu a minimílně IE9. Nikdy mi to nedělalo. Ale najednou a odkaz se nezobrazí teda neotevře se stránka.

mil®
hodnocení

Ten odkaz je dobrej. Udělal jsem jak mi radili, tak uvidím. Dík.

mil®
hodnocení

Dnes jsem to konečně vyzkoušel a hláška je pryč. Po kliknutí na odkaz se otevře stránka tak jako dřív.

Sondaw moc dík. *hej*

sondaw*

Za málo, jsem ráda, že to pomohlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]