Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

L2j server

Od: thickgod* odpovědí: 1 změna:

Ahoj zkousim uz delsi dobu zprovoznit L2j server. Zkousime ho zprovoznit s kamosi pre hamachi jelikoz nemam verejnou IP a mam O2 internet kde si nejsme jist s verejnou IP tak to chceme rozjet pres hamachi.

Jenze se mi vyskytl na login servru problem s flood protection. Kdyby nekdo vedel ja kto odstranit byl bych mu opravdu vdecen uz jsem projel google od zhora po patu a to same i u jinejch vyhledavacu a nikde nic.

Presnej popis problemu: Zapnu hamachi a spustil Login a Game server. Vse se zda v poradku ale jakmile se kamos chce pripojit napise to tuto hlasku co uvidite na prilozenem souboru a konec.

doplněno 05.03.11 19:25:

img96.imageshack.us/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Na hamachi ti L2 nikdy nepojede je tam moc nízká rychlost spojení.

doplněno 07.03.11 19:44:

Našel jsem pár odvážlivců co to přes hamachi zkoušeli

tady něco vyčteš

pc-help.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]