Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Live Mail 2011

Od: berajvi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

po spuštění outlooku se mi začne stahovat nespočetné množství pošty ze Seznamu , mám nastaveno - na servru zanechat kopii.Nejprve se stáhnou nové a pak pokračují další.Lze to zastavit - příjem zpráv,ale při novém spuštění nebo odeslat /přijmout se to opakuje.Prosím o radu,co mi tento proces asi spouští,dřív se mi to nikdy nestalo. Děkuji.Ivana

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Windows Live Mail nepoužívám, ale zkusím poradit a využít Outlook express. Zkuste kliknout na Možnosti a postupovat podle obrázku.

Windows Live Mail 2011
hodnocení

Děkuji za snahu pomoci,ale v tomto outloku jsem právě toto upřesnění nenašla.Jsou tam sice Účty-Vlastnosti,ale v nich téměř žádné možnosti nejsou.Ale ,nechci to zakřiknout,mám dojem , že se to srovnalo.Objevilo se totiž chybové hlášení,které nyní nevím,jak znovu najít,a tam byla nějaká chyba popsaná.Tak nevím,jestli to nebylo nějak chybné na tom POP3 a stmp...a jestli to tedy nebylo mimo můj PC.Snad to vydrží,každopádně děkuji za Vaši snahu.Ivana

hodnocení

Tak optimismus mi dlouho nevydržel,situace se začala opakovat.Nakonec jsem našla i toto nastavení,mám to tam stejně zaklikané.Problém je v tom,že mi to správně poštu stahuje při spuštění,ale nerozezná to novou zprávu od té,kterou už jednou stáhl.A to nevím,kde tam nastavit...nebo,co to rozpoznává.Už jsem z toho docela jelen,tak jen mažu a mažu.Najde se někdo,kdo s tím má zkušenost?Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]