Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta - bude vhodná?

Od: ladinpraha* odpovědí: 4 změna:

alza.cz/...

V baráku udělali novou společnou anténu a údajně jsou na ní i dva satelity. A jelikož potřebuji novou TV kartu do PC, tak bych to chtěl vyzkoušet. Chci, aby to umělo DVB-T, analog kabel a digi satelit. Bude tahle karta vhodná, nebo zná někdo levnější řešení? S AVER jsem byl vždycky spokojený a USB nechci. A musí fungovat pod Win7. Dík za posouzení a nápady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jenom tě upozorňuji, že tato karta umí příjímat pouze nekódované digitální satelitní vysílání. Pro kodované si musíš zakoupit ještě CA modul:

alza.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

To je mi jasný, ale potřebuju TV kartu a tak chci jenom vyzkoušet ten satelit. Nepotřebuju kódovaný kanály, většinou vystačím s DVB-T.

hodnocení

0x

Já bych si raději zjistil co je v rozvodu domu. Může to být převedeno i na analog.

ladinpraha*
hodnocení

V rozvodu je klasická DVB-T + HD ČT, Nova a Prima. A k tomu dva nespecifikované satelity.

doplněno 04.03.11 21:32:

Mám kabelovku od UPC, takže ty satelity jen ze zvědavosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]