Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla - zmizely panely

Od: merbury odpovědí: 3 změna:
Prosím o pomoc nějak jsem se připojoval přes nové wifi a v mozille mi zmizely ze zhora všechny panely jako je zpět vpřed prostě mám jen otevřený okno nahoře modrej pruh s nápisem mozilla a toť vše ani nástroje nic. Zkoušel jsem přes programy - Mozilla - Nouzový režim a nic...Díky moc. L.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlustoprd*
hodnocení

0x

f11 na klavesnici

bena*
hodnocení

0x

Hmmm, Mozillu Firefox už léta nepoužívám, ale jak psal tlustoprd - F11 nepomůže?

Kdyžtak Firefox odinstalujte, stáhněte a nainstalujte CCleaner (s ním vyčistěte jak disk, tak i registr) a poté Firefox znovu stáhněte a nainstalujte.

Pokud ani to nepomůže, tak jedině čekat na někoho lepšího nebo přejít na jiný prohlížeč, například Internet Explorer 9 RC (pokud máte Visty nebo 7mičky, pokud máte XP, tak IE 8) nebo Opera 11.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Zrovna jsem to řešil nedávno u sousedů. Pomohlo jen přeinstalovat prohlížeč. Nezapomenout před tím zálohovat záložky, pokud je používáš. Jelikož se k nim nedá dostat přes nabídku v liště, je třeba je vyzálohovat odsud: (obvyklé umístění)

C:Documents and SettingsJMÉNO ÚČTUData aplikacíMozillaFirefoxProfilesxxxxxxxx.defaultookmarkbackups

Potom odstranit všechny zbytky FF a nainstalovat znovu. Vrátit záložky na místo.

Hodně zdaru!

doplněno 04.03.11 21:13:

Myslím, že F11 pomůže pouze pokud byly lišty stiskem F11 skryty. U mě po stisku F11 zmizí lišty i hlavní panel, ale nahoře zůstane dostupná skrytá navigační lišta (po najetí myší k hornímu okraji obrazovky).

doplněno 04.03.11 21:16:

Moc krásně se sem zkopíroval ten adresní řádek :) Doufám, že to tazatel rozluští...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]