Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntb pořad hází modrou smrt

Od: sojer* odpovědí: 3 změna:

Ahoj

Mám takový problem můj NTB mi pořad hazí modrou smrt nejde mi spustit ani v nouzovým režimu potřebuju poradit ja ho zapnu a za chvilku mi to hodí modrou smrt včera jsem ho klasicky vypl poradte prosím díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, s notebookem je to těžší, tm toho moc vyměnit nemůžete.

Zkuste si stáhnout nějaké záchranné CD nebo Linux Live CD (slax, atp.) a zazálohujte si dokumenty a vše důležité a spusťte novou instalaci systému.

Pokud je notebook v záruce, zkuste zajít do prodejny.

tomason*
hodnocení

0x

Jak ho startujete? mě to funguje v nouzi,ale nesmí v něm být baterie a musíte podržet při najíždění tlačítko F2 nebo F4 pak vám nabídne start v nouzovém režimu,ale já mám špatnou grafickou kartu,co je vašemu nevím může to být vir či základní deska co máte za NT?

sojer*
hodnocení

Není muj ale je to jaký starší Ibm a nejde to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]