Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci poprosti o radu,mohu použít tuto nabíječku k mému motebooku Acer Aspire 5920g?
Pokud má stejné parametry a konektor jako originální nabíječka, proč ne..
Podívejte se na štítek původního zdroje jestli se parametry shodují.
Parametrově by to mohl zvládnout, notebook má při maximálním vytížení spotřebu 54W, otázka je jen v tom zdali je shodný konektor a to se v návodu těžko zjišťuje
Teď mám nějakou půjčenou a ta má žlutý konektor,nevím jestli se to dělí jen podle barev,nebo i potom nějak dál..
Z těchto je to asi ta první..
doplněno 04.03.11 11:24:V jednom obchodě mi tady nabízí pán,že mi jednu prodá,tu co mám půjčenou za 500,ale tahle vyjde asi na stejné peníze s poštovným,tak nevím,jestli to riskovat,nebo si nechat tuhle.. Tady je zase záruka no..
Ne, na barvy se spolehnout nedá, rozhodující je vnější průměr a průměr dutinky.
doplněno 04.03.11 11:26:pokud výjde na stejné peníze tak není co řešit.
Ale píšou tam Acer Aspire 5000 series,to by mělo být ono,ne?
Na té co mám je SADP-65KB D,je od delta electronics..možná že bude kvalitnější než od asus,ne?Nevím teď co si vybrat..
Já kdybych to chtěl vědět přesně, tak volám do většího servisu kde s tím mají zkušenosti (pokud by mi nešlo o opriginál). Obecně platí, že napájecí napětí všech NB bude stejné, jde jen o to jaký proud dodají. Předpokládám, že se stejně stabilizuje, když jede bez aku.
A na co máme int? http://shop.sil.cz/ třeba
nebo search.seznam.cz/...? zadám adaptér and Aspire 5920g atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.