Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
otevřu Revo uninstaller a vidím tenhle program (přes ovládací panely vidět není).
Dá se přes Revo odinstalovat aniž by něco v systému spadlo? Je to myslím jen součást dřívějšího updatu,snad by neměl být problém.Anebo mě opravte.
Mám legální Win ale nemám rád špiony.
Díky.
Jde o aktualizaci, která ověřuje pravost systému, najdeš ji tedy mezi aktualizacemi a není důvod ji odistalovávat
Děkuji za odpověď,nicméně systém je pravý,takže kontrolován být nemusí.
Teoreticky není důvod,aby v compu musel tenhle program být.
Nejde o program, je to aktualizace, jak jsem již psala a nevidím žádný důvod, proč bys ji měl odinstalovat?
Pokud ta "aktualizace" zjístí nelegální WIN tak to ohlásí na obrazovce a odkáže na stránky Microsoftu, kde lze vše napravit, co jiného by to dokázalo než program?
Pokud jsou Win pravé tak nevidím důvod, aby to tam bylo, jen to zanáší HDD, jakoby nestačilo, že tam pořád jen a jen něco přibývá a Win jdou hůř a hůř, pomaleji a pomaleji .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.