Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojení reproduktoru

Od: berajvi® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

při zapnutém PC se mi nyní často stává , že se mi odpojí zvuk.Pc je němý,nefunguje ani Echo u Skype,doprovodné zvuky ,ani u přehrávání videa.V Poradci při potížích se zvukem mi to našlo,že je reproduktor odpojen.Po opětovném zapnutí PC naskočí normálně a přihlásí se i zvukem.Můžete mi poradit,co by mohlo být příčinou?Možná se to stává v pauze,kdy je nečinný,ale tím si nejsem jistá,ale během přehrávání zvuku jsem výpadek nezaregistrovala.Děkuji Ivana

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Ještě doplním,že v nastavení zvuk se mi přepne nastavení Reproduktory na Digitální zvuk ( SPDIF).Ale proč? Díky za radu I.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]