Nejste přihlášen/a.
Zdravím! Prosím někdo poraďte! snažím se spustit skype ale nejde to. Vychází mi tabulka a v ní je: "Tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány. " -> klinu OK -> vyskočí mi další tabulka a v ní je: "Vybraná položka není k dispozici. Možná byla přesunuta, přejmenována nebo odstraněna. Chcete položku odebrat ze seznamu?" Dívala jsem se i do ovládacích programů zda tam ještě mam nainstalovaný ten skype. Je tam...ale nejde otevřít...ani zástupce. Nevím co se stalo, skype používám už pár let ale tohle tu ještě nebylo. Díky za radu!
Zkuste použít nástroj CCleaner, vyčistit disk i registr a pak zkuste Skype odinstalovat znovu. Kdyžtak použijte Revo Uninstaller.
Po odinstalaci restartovat počítač a znovu použít CCleaner. Pak stáhnout nejnovější verzi Skypu (nejlépe z oficiálních stránek Skypu). Nebo můžete stahovat Filehippo.com - bývají tam poslední verze snad nejdříve ze všech známých úložišť. Bývají tam i starší verze a verze beta (stále ve vývoji - ještě né úplně dokončené)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.