Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční print screen

Od: jarahosek* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny,

jsem tak trochu zoufalý. potřebuji udělat print screen obrazovky s chybovou hláškou a toto poslat. Ale když stisknu tlačítko na print sreen, tak se PC tváří chviličku jako že něco dělá a pak nic. Nevím kde "zkopírovanou" obrazovku najít, jestli to dělám správně, jestli se nemusí něco nastavit, jestli jde změnit kam uložit net screen. Prosím o radu ale prosím česky:)

Díky

Jára

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

3x

Otevřít malování a dát VLOŽIT.

doplněno 01.03.11 15:36:

ÚPRAVY a VLOŽIT

ladinpraha*

Přesně tak. Ten obrázek je ve schránce a musí se vložit do nějakého grafického editoru, nejjednodušeji do Malování ve Windows.

hodnocení

0x

Anebo použít nějaký program na snímání obrazovky, který má přeci jenom bohatší možnosti. Já mám rád ashampoo snap, ve verzi 3 stojí asi čtyři stovky ( sw.cz/...) ale umí to též řada obrazových editorů. které jsou zdarma (užíval jsem k tomuto účelu Irfanview nebno XnView).

hodnocení

0x

Používán velice jednoduchý program PicPick. Je to ihned nainstalováno, je tam i čeština a je to zdarma!

doplněno 01.03.11 18:39:

stahuj.centrum.cz/...

Snad je to ten správný odkaz.

hodnocení

0x

Píšete že zmáčknete tlačítko printscreen ale je potřeba zmáčknout ho současně s tlačítkem CTRL

pecenkav*
02.03.11 00:02

bez CTRL

Bez Ctrl.

doplněno 02.03.11 03:24:

Kdyz uz znacknout neco spolecne, tak Levy Alt + PrintScreen hodi do schranky jen aktivni okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]