Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
jsem tak trochu zoufalý. potřebuji udělat print screen obrazovky s chybovou hláškou a toto poslat. Ale když stisknu tlačítko na print sreen, tak se PC tváří chviličku jako že něco dělá a pak nic. Nevím kde "zkopírovanou" obrazovku najít, jestli to dělám správně, jestli se nemusí něco nastavit, jestli jde změnit kam uložit net screen. Prosím o radu ale prosím česky
Díky
Jára
Anebo použít nějaký program na snímání obrazovky, který má přeci jenom bohatší možnosti. Já mám rád ashampoo snap, ve verzi 3 stojí asi čtyři stovky ( sw.cz/...) ale umí to též řada obrazových editorů. které jsou zdarma (užíval jsem k tomuto účelu Irfanview nebno XnView).
Používán velice jednoduchý program PicPick. Je to ihned nainstalováno, je tam i čeština a je to zdarma!
doplněno 01.03.11 18:39:Snad je to ten správný odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.