Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje gamepad v SRS

Od: jarda80* odpovědí: 11 změna:

Ahoj potreboval bych poradit.Hraju hru Street Racing Syndicate a nefunguje mi gamepad.Kdyz jsem ho poprve zapojil hra sla normalne.Dalsi den sem to chtel hrat zase a hra se zasekavala uz v menu a kdyz jsem odpojil gamepad,vypnul a zapnul hru uz bylo po problemu.Je to docela dobra hra ale uz me to nebavi hrat na klavesnici.Doufam ze se najde nekdo kdo poradi. Mam HP 625 AMD ATHLON P 320 2,1GHz ,Gr.karta ATI RADEON HD 4200,Op.pamet 3072MB DDR3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

A zkušel jsi to znovu připojit? Kdyžtak zkus zazálohovat save a hru přeinstalovat. Dál pak zkusit aktualizovat ovladač gamepadu. Nebo vyčistit registry (CCleaner)

jarda80*
hodnocení

Gamepad sem pripojoval nekolikrat a vzdycky se hra zpomalila.Pak sem to i přeinstaloval,gamepad aktualizoval a nic.Nebo sem taky zkousel pripojit gamepad v prubehu hry,kdyz jsem byl v menu nastaveni a usb gamepad to nenacetlo.

xxx*

Zkuste pročistit registry. Jinak snad někdo příjde s lepší radou ;)

jarda80*
hodnocení

A ty registry procistim jak?

jarda80*
hodnocení

Nikdo neporadi co s tim?

xxx*

Pomocí (CCleaner)

hodnocení

0x

A co dělá v jiné hře? Může být taky vadný...

jarda80*
hodnocení

0x

Vycistil jsem registry a gamepad stale nejde.Na ostatnich hrach je to dobry.

xxx*

Pokud je to na ostatních hrách dobrý, tak zksuit odinstalovat hru, znovu vyčistit registry a po té hru zas nainstalovat.

radek1973*

Skus todle uloz.to/... melo by se ti to rozjet

jarda80*

Uz jsem problem vyresil.Hru jsem preinstaloval mimo slozku Program Files a uz gamepad funguje.Diky vsem co se ozvali

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]