Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvorba videa- program

Od: sssss odpovědí: 9 změna:

Zdravim, chtel bych vytvorit videoklip s ruznymi efekty. Zkladem potrebuju nejaky SW. Poradite mi jaký? Chtěl bych oříznout postavy aby tam byli jen oni a vzadu něco probíhalo, nějaká animace ale vůbec nevím v jakém prográmku (klidně i placený). Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

To co chceš se jmenuje klíčování na modrou a osoby v popředí by mely být nahrány na modrém pozadí.Moderní softy to umí i s jinýmy barvami. Musím říct že je to dost složitý a jako laikovi ti moc šancí nadávám. Skus softy jako Sony Vegas nebo Edius.

sssss
hodnocení

Diky moc, nejake zkusenosti s videem uz mam a rad si hraju s fotkami atd, takze bych chtel ted vyzkouset video. Snad mi to nejak ujde, jeste jednou dekuju

sssss
hodnocení

Na youtube me totiz hodne zaujalo toto video, zacatek je nic moc ale pak se mi to hodne libi :)

sssss
hodnocení

zapomel jsem to video:

juldab*

Pár ostrej stříhů pak jedna stmívačka následně klíčování stáhni si vegas a hraj si existuje snad i ve zkušební verzi

hodnocení

0x

Používám Sony Vegas, pro mé účely naprosto dostačující soft. Návod jak v něm dělat pár věcí tvfreak.sk/...

xxx*
hodnocení

0x

Já používám Pinnacle Studio a také neprostá spokojenost.

geso
hodnocení

0x

Video které jsi zde odkazoval jsem dělal ve Vegas Movie Studiu 9 ( Stojí cca. 2000). osazenstvo třídy jsem nahnal před modré plátno, zbytek byl již dodělán v počítačí. Technologii se říká kličování a ve Vegasu je za to zodpovědní plug-in chroma keyer, který je standartně přiložený. Nátačeli jsme při nedostatečném osvětlení, tudíž i přes mnoho práce můžete vydět chyby. ( Holt jsem amatér:)

Hodně štěstí

geso

..omlouvám se za chyby v pravopise jsem v tomhle prase:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]