Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chtel bych vytvorit videoklip s ruznymi efekty. Zkladem potrebuju nejaky SW. Poradite mi jaký? Chtěl bych oříznout postavy aby tam byli jen oni a vzadu něco probíhalo, nějaká animace ale vůbec nevím v jakém prográmku (klidně i placený). Díky moc
To co chceš se jmenuje klíčování na modrou a osoby v popředí by mely být nahrány na modrém pozadí.Moderní softy to umí i s jinýmy barvami. Musím říct že je to dost složitý a jako laikovi ti moc šancí nadávám. Skus softy jako Sony Vegas nebo Edius.
Diky moc, nejake zkusenosti s videem uz mam a rad si hraju s fotkami atd, takze bych chtel ted vyzkouset video. Snad mi to nejak ujde, jeste jednou dekuju
Používám Sony Vegas, pro mé účely naprosto dostačující soft. Návod jak v něm dělat pár věcí tvfreak.sk/...
Video které jsi zde odkazoval jsem dělal ve Vegas Movie Studiu 9 ( Stojí cca. 2000). osazenstvo třídy jsem nahnal před modré plátno, zbytek byl již dodělán v počítačí. Technologii se říká kličování a ve Vegasu je za to zodpovědní plug-in chroma keyer, který je standartně přiložený. Nátačeli jsme při nedostatečném osvětlení, tudíž i přes mnoho práce můžete vydět chyby. ( Holt jsem amatér
Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.