Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám kodek mp3

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Stáhnul jsem si hudbu nahranou z radia ve formátu mp3. Přehrávač Windows Media Player hlásí, že nezná kodek a odkazuje na internet. Tam ale žádný kodek nejde najít. Nezná někdo program podobný Videoinspektoru, kterým by se dal kodek ze souboru mp3 přečíst?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

program mediainfo volně na codecs.com

bena*
hodnocení

0x

Windows Media Player v základu mám málo kodeků. Je potřeba mu je dodat. Já doporučuji nainstalovat balík kodeků K-Lite Mega Codec Pack a při jeho instalaci pak nastavit asociace s příponami Windows Media Playeru. Pak by měl Windows Media Player přehrát prakticky všechno.

hodnocení

Tak jsem nainstaloval ten K-Lite Mega Codec Pack a asocioval s WMP. Ten mp3 soubor však stále hlásil neznámý kodek, tak jsem ho vymazal. Nyní však mám u všech souborů AVI ikonu s modrou notou. Napřed se mi po spuštění těchto souborů objevil jen informační popis a nepřehrávaly se. Tak jsem změnil základní nastavení a zvolil jako přehrávač pro všechny soubory s příponou AVI VMP. Tak teď už se po rozkliknutí přehrávají, ale ikona jako modrá nota označující hudební soubor u nich nezmizela. Jak to napravit?

jirbar*

Asociovat jiný program

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]