Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém.
Ať hraji jakoukoliv hru.. tak mi jednou za čas (Někdy jednou za den, někdy 2x do pěti minut) spadne a napíše se chyba, že z neznámích důvodů spadla.
Absolutně netuším proč.. Děje se to úplně u jakekoliv hry.
Žeby se to dělo v nějaké specifické situaci jsem si nevšiml..
PS: Nedávno sem upgradoval komp, tudíž i přeinstalovaval win.
Sestava:
CPU: Intel Pentium D 2,66
1. Core - 2,66ghz
2. Core - 2,66ghz
GPU: NVIDIA GeForce GTS 450, 512MB
MB: Intel D945GNT
OP: 4GB DDR2 677mhz
Děkuju za pomoc.
doplněno 01.03.11 21:13:Screen Erroru. Vypne se zvuk hry.. obraz zčerná.. a před ním tahle chyba img683.imageshack.us/...
Neprehriva se ti neco? Treba grafika?
Mas vsechno na svem miste a dobre pripojene a zasunute a nakonfigurovane?
Mas nejnovejsi ovladace?
NO přehříváním to nebude, protože ona hra spadne třeba hned po 5ti minutách.
Navíc teploty teď sice řeším, ale těmi to nebude (Nejsou až tak kritické.. jen mírně vyšší.. ), protože už mi to tak dělalo před upgradem.
Ještě předtím než sem upgradoval komp sem reinstaloval windows.. a po té reinstalaci začalo.
Ovladače by měli být všechny nové...
Pokud jsou mírně vyšší už v klidu...
Nicméně mě by zajímala přesně ta chyba, tedy nejlépe screen obrazovky a taky zda jsi použil původní ovladače nebo nějaké jiné
Ano ovladače ke grafickému adaptému mám přímo z CD přiloženého u GK.
Sakra.. jak na psa.. dneska vůbec žádná chyba :D Snad se mi povede donutit PC aby ji hodil.. :D Zejtra určitě čekejte screen..
(Ale jinak to nic nemění natom, že v té chybě nic není.. je tam jen, že z neznámé chyby byla aplikace ukončena.Ovšem ale stejně dodám screen)
Děkuju.
Screen Erroru. Vypne se zvuk hry.. obraz zčerná.. a před ním skočí tahle chyba: img683.imageshack.us/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.