Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook online a offline

Od: lujs® odpovědí: 2 změna:

Zdravím . *slunce*

Prosím o radu hlavně Fejsbůkáře. Jde to nějak udělat abych na chatu byl přístupnej jenom pro někoho?.?.? Dvanáctiletá dcera mejch kámošů by si se mnou pořád chtěla o něčem psát a já bych chtěl abych se jí zobrazoval jako offline ale ostatním online.

Dál by mě zajímalo proč když na hlavní stránce kliknu na křížek a na skrýt tento příspěvek, tak při dalším zobrazení hlavní stránky se ten vymazanej příspěvek zase objevuje?.?.?

Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Ne, tohle nelze. Jedině vyškrtnout onu osobu z přátel.

doplněno 27.02.11 20:36:

A tím křížkem to jen dočasně skryjete.

xxx*

Zkuste v ICQ (zásuvný modul pro FB) když budete na www, tak tam to opravdu nejde, ale zkusit externí program nabízející facebook chat. Já mám například aplikaci na FB v Nokia n900 a tam to lze nastavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]