Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
já se v tom osobně moc nevyznám, ale chtěla bych nějaký notebook do 10 000Kč, určitě bych po něm nevyžadovala nějaké speciální požadavky, jenom aby měl numerologickou klávesnici, využívala bych ho jenom na základní funkce (filmy, internet, word...).
Měla jsem už vybraný HP probook, který obsahoval celou sadu Office, ale stáhly ho z prodeje. Ještě jsem hodně slyšela, že Asus není moc dobrá značka, a jsou s ním spíše problémy (s mechanikou atd.)..? Tudíž nechtěla bych koupit nic zbytečně drahého, ale zase nic nekvalitního, aby mi vydržel a posloužil mi na moje spíše rekreační požadavky.
Předem moc děkuji za rady
Pokud obsahovat MS Office, pak to byl určitě Starter kit - měsíc funguje a když nezaplatíš, změní se na cosi jen se základními funkcemi. Pak ho odinstaluješ a dáš si tam Open Office.
Tak, s tou numerologickou klavesnicou, to vidim ako velikansky problem.
Minule Vianoce som dcere kupil starsi, HP 2510P. No a po dobrych skusennostiach s nim, pred tyzdnom druhej dcerke ten isty model.Nie je to ziadny rychlik, ale ma to vsetko, prevedenie velmi dobre.
Taky mě teď napadlo, že není nejlehčí sehnat numerologickou klávesnici . jinak díky za odpověď. Ale teď jsem se dívala na interentu na ten HP 2510P, ale nejde mi nijak najít. Nemohl byste mi hodit nějakej odkaz na něj? Moc díky.
Aky velky display by mal ten nb mat? Pouzity tovar je vzdy loteria, vy nb urcite sama nekupujte. Vzhladom nato, ze otazku davate na tomto foru, asi nemate nikoho, kto by kupu zrealizoval s vami. Preto asi bude pre vas najlepsie kupit novy kus.
Ak by niekto bol, mozno sa pozriet po HP 2530P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.