Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesileni zvuku na ntb

Od: nickk odpovědí: 7 změna:

ahoj na motebooku mam danou celkovou hlasitost i zvuk v prehravaci na 100 procent ale u nekterych filmu je to porad malo je nejaky program ktery by jeste ten zvuk zesilil?

poradte prosim...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Obávám se, že pomocí SW to nepůjde. Také jsem s tímto problémem chvíli bojoval, nakonec jsem rezignoval a vyřešil to koupí těchto repráčků: aukro.cz/...

nickk
hodnocení

ja prave kdysi natresil na nejaky programek co ten zvuk zvysil ale bohuzel byl po par dnech spoplatnen takze doufam ze existuje i nejaka obdoba ktera je zdarma

xxx*

Pokud uvedete název programu, tak je jednoduché jej sehnat zdarma. Navíc pokud zvuk zesílíte nad hranici udanou výrobcem, může dojít k poškození reproduktorů a hlavně k závažnému skreslení zvuku.

nickk
hodnocení

bohuzel ten nazev si uz nevzpomenu

hodnocení

0x

Pokud je to problém jen některých filmů, tak to samozřejmě řešit jde. Já to nechám projet videoeditorem a přidám hlasitost ve zvukové stopě, po této úpravě to hraje OK.

nickk
hodnocení

ano je to problem jen u nekterych filmu tak u 10 procent takze skusim ten videoeditor diky

nickk
hodnocení

jeste jedna malickost jaky video editor presne pouzivate?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]