Nejste přihlášen/a.
Dd, mohl by mi někdo poradit, jak odinstalovat v telefonu předinstalované aplikace, které zabírají zbytečně místo?
Předem děkuji za polopatický návod.
Mám telefon SONY xperia neo MT15i. Poprosil jsem o polopatický návod - root - co to je?. Vy chytrolíni s - rootem - nechápete že jsem vzdělán v jiné oblasti než vy a proto nevím co to je?
Až budete potřebovat něco z PRÁVA, taky Vám poradím polopaticky, aby to pochopilo i malé dítě.
Děkuji
V GooglePlay stáhněte aplikaci "EasyUninstaller", ten umí odstranit ty zbytečně předinstalované aplikace v mobilu.
Jo,tohle jsem pomáhal řešit kamarádovi,taky na to použil nějakou aplikaci,ale po zapnutí telefonu mu tam zase naskákaly všechny zpět.
Jo googlu se nezbavíš.
charlies: mě to až tak netrápí,protože nemám telefon s Androidem.
On ten kamarád použil nějaký Apps Killer nebo cosi podobného a efekt byl nula.
Jo,je možné,že to tam rvou výrobci a ne velký bratr.
doplněno 25.12.12 18:38:Sorry charlies,vztáhl jsem tu poslední poznámku na sebe ale patřila tazateli.Omlouvám se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.