Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat v telefonu předinstalované

Od: strazce* odpovědí: 8 změna:

Dd, mohl by mi někdo poradit, jak odinstalovat v telefonu předinstalované aplikace, které zabírají zbytečně místo?

Předem děkuji za polopatický návod.

doplněno 30.01.13 21:44:

Mám telefon SONY xperia neo MT15i. Poprosil jsem o polopatický návod - root - co to je?. Vy chytrolíni s - rootem - nechápete že jsem vzdělán v jiné oblasti než vy a proto nevím co to je?

Až budete potřebovat něco z PRÁVA, taky Vám poradím polopaticky, aby to pochopilo i malé dítě.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubd*
hodnocení

0x

V GooglePlay stáhněte aplikaci "EasyUninstaller", ten umí odstranit ty zbytečně předinstalované aplikace v mobilu.

Jo,tohle jsem pomáhal řešit kamarádovi,taky na to použil nějakou aplikaci,ale po zapnutí telefonu mu tam zase naskákaly všechny zpět.

Jo googlu se nezbavíš*smich*.

charlies*

zajda888®: Pokud je mi známo, tak to nedělá Google, ale výrobci.
Jestli chceš odstranit aplikace,které už jsi tam měl a nejdou odstranit přes správce aplikací (Nastavení->Aplikace), tak bych někomu, kdo má ten mobil možná den, nedoporučoval se v tom šťourat.
Pokud by tě to tak moc trápilo a přijmeš riziko, že se to nemusí povést, nebo že nad tím strávíš hodně času (to taky záleží na typu telefonu, který jsi neuvedl), tak hledej "root název tvého mobilu".

charlies: mě to až tak netrápí,protože nemám telefon s Androidem.

On ten kamarád použil nějaký Apps Killer nebo cosi podobného a efekt byl nula.

Jo,je možné,že to tam rvou výrobci a ne velký bratr.

doplněno 25.12.12 18:38:

Sorry charlies,vztáhl jsem tu poslední poznámku na sebe ale patřila tazateli.Omlouvám se.

Ten pojem velký bratr, co tím myslíte?

hodnocení

0x

v rootnutém telefonu to umí LINK2SD (google play), ale pozor co mažete, umí smazat opravdu všechno vč důležitých programů bez kterých telefon nemusí fungovat!

limakna2*
hodnocení

0x

Bez ROOTu moc aplikací nevymažeš a pozor,když se do ROOTu pustíš,mohl by jsi třeba telefon navždy USPAT.Radši hodně nejdřív čti.

hodnocení

0x
Jaký máš telefon?
Předinstalované aplikace jdou odrstranit jen s "rootem".
Pokud už root ("admin" účet jako na PC) máš, použij aplikaci: Root Uninstaller.
doplněno 26.12.12 00:26: Samozřejmě je dobré si před jakýmkoliv zásahem telefon celý zálohovat.
Nebo alespoň aplikace. K tomu slouží aplikace například Titanium BackUp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]