Nejste přihlášen/a.
Mám na notebooku hodně nečitelnou klávesnici když není úplně dobré okolní osvětlení, výrobce zvolil tmavě šedivý popis na černou klávesnici. Chtěl bych to nějak vyřešit, napadly mne nějaké obtisky nebo sítotisk. Nemáte někdo nějaký lepší nápad?
Nejste taky jako já, "šťastný" majitel HP mini 5103? Ty funkční klávesy tmavě šedou barvou jsou na palici. To vymyslel člověk, který na takové klávesnici nikdy nedělal. Já jsem si nad klávesnici nalepil ze samolepícího papíru potištěný proužek. Tak jak se kdysi lepila čeština v dobách, kdy nebyly české klávesnice. Nic lepšího mě nenapadlo. Pokud máte stejný netbook, můžu poslat. Mám jich hotových na celou A4. Když už jsem to tisknul.
Ne jedná se o Toshiba NB-100, má tmavěšedivě popsanou klavesnici celou a ovládací klávesy (hlasitost, jas displaye, zapnutí Wi-Fi...) ty jsou krásně viditelné - jsou bleděmodré. Ty kostruktéři / dizajnéři byli asi "pod vlivem..." Skusím si vyrobit obtisky, papírové samolepky se mi nechce lepit, jsem trochu puntičkář :D
No jo no, ten bude mít asi jiný rozměr-rozteč tlačítek. Já na to nelepil jednotlivá označení. Ale koupil jsem samolepící papíry velikosti A4, navrhl a potisknul je na Laserovce a nalepil jeden proužek vcelku nad celou řadou fn kláves.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.