Nejste přihlášen/a.
Zkoušel jsem poprvé na notebooku ASUS K51AD/K70AD vypalovat (vypalovačka TSST CDDVDW TS-l633C SATA). Program CD burner ovšem po vytvoření kompilace žádnou vypalovačku nenašel. Smázl jsem jej a nainstaloval True burner, ovšem výsledek je stejný - opět nenašel. Průzkumník ve Win 7 ji však najde, takže ve vypalovačce problém není, muziku i filmy normálně přehrává taky. Kde by mohl být problém a jak ho vyřešit? Díky
Já nevím, samozřejmě, ale průzkumník tu vypalovčku najde jako optickou mechaniku, ne jako vypalovačku. To může být rozdíl. Já když dám do vypalovačky prázdný disk, tak mi vyskočí menu co mám udělat a mezi jiným tam je "vypálit ..."v různých programech, co tam mám (viz obrázek) ; co to dělá vám?
Možná by pomohly nové ovladače, zkuste je stáhnout. Anebo by poradil prodejce toho notebooku. (Jinak jsou programy, které proskanují počítač na ovladače, něco je i na ashampoo, zkuste se po nich podívt.
doplněno 25.02.11 21:26:NAmátkou jeden odkaz: sirburuslan.com/...
Průzkumník mi ji ukáže jako CDRW, takže pozná že je to vypalovačka. Znovu jsem vyzkoušel True burner, hned po startu mě upozornil na neexistující vypalovačku a nepustil mě dál. CD burner mě nechal vytvořit kompilaci a po příkazu k vypalování mě napsal, že si mám připojit vypalovačku. Tak jsem nainstaloval Ashampoo a nebyl žádný problém, vypalovačku poznal a pálil. Ale stejně by mě zajímalo kde může být u CD burner problém, protože bych ho používal raději než jiný. Je jednoduchý a hlavně se mnou komunikuje šésky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.