Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi prosím vás co s tím, na Google jsem si přeložil pár článku a je tam napsáno, že mi Firewall může bránit přístup na internet?
Po diagnostice se mi ukazuje The server name or address could not be resolved
Po připojení a zadání jakékoliv adresy do vyhledávače mi Chrome napíše Err Name Not Resolved
Jo a jestli se to týká všech stránek, tak asi nemáte spojení s DNS (špatně nastavená síť, nebo to blokuje firewall apod.).
Opravdu máte vyplněné platné a přístupné IP-adresy serverů DNS v nastavení IP?
Potíže máte ze všech prohlížečů, nebo jen z Chrome?
S windowsím firewallem Vám neporadím, protože ho nemám. Můžete ho zkusit na chvilku vypnout (jestli si troufnete, je to do jisté míry nebezpečná akce) a zkusit internet pak, aby bylo jasno; hned potom wf zas zapněte.
Jaké máte ty adresy DNS? Dá se na ně pingnout (Start >> spustit program >> napíšete cmd >> otevře se "DOSovské okno" a v něm napíšete ping a IP toho DNS, např. ping 258.152.12.3 a ono to něco vypíše)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.