Nejste přihlášen/a.
dobry den
mam problem se svim PC. vcera jsem ho vypnul bez problemu ale dneska kdyz sem ho zapnul najel klasicky ale na plose nejsou zadne ikony jen obrazek pozadi. kdyz jsem skousel dat F9 a dal jsem posledni neposkozenou konfiguraci (ted presne nevim jak to tam je) tak se nic nespravilo...
predem diky za rady vubec nevim co stim...
Zkus, jestli ti PC najede v nouzovém režimu. Tam se dostaneš tak, že před startem Windows budeš mačkat klávesu F8. Naskočí ti výběr z několika možností. Tam dáš nouzový režim.
Ještě jedna možnost, pokud jsou ikony jenom skryté. Klikni pravým tlačítkem myši na ploše a dej volbu Seřadit ikony - Zobrazit ikony na ploše.
kdyz jsem dal f8 tak nouzovy rezim nesel spustit kdyz f9 tak ano ale nefunguje internet prosim poradte mi jak dal bych mel postupovat abych vse uvedl do poradku...
Zkoušels obnovení systému?
Můžeš i zkusit otevřít správce úloh (pokud to jde) najdi v procesech explorer.exe a dej Ukončit proces. Otevři vedle aplikace, dej Nová úloha a napiš explorer.exe, plocha by se měla obnovit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.