Nejste přihlášen/a.
Mám dilema, chtěl bych se zeptat, který z těchto dvou notebooků si vzít
Má mi to sloužit jako herní notebook, popřípadě jestli byste měli doporučení na nějakej jinej notebook podobné ceny +,- 2000, sem s ním.
Z mé zkušenosti se Sony Vaio podporou mohu tuto značku jen doporučit. V případě problému se mi snažili pomoci po telefonu a když to nepomohlo, do dvou dnů přijel kurýr, odvezl stroj do servisu a za týden byl zpět v plné kondici.
Možná to tak dnes funguje i u jiných značek, ale já mám zkušenosti se Sony a nemohu si stěžovat. Navíc jsem kupoval NTB z druhé ruky, bez záručního listu, ale nebyl problém se záruční opravou.
Navíc bych řekl, že Sony má více pod kontrolou systém chlazení NTB, kde se teplo absolutně nedostává do okolí tachpedu, což je poznat při psaní na klávesnici. Ale přímo s HP porovnat nemohu ... Kdysi to byl u starším modelů této značky vcelku problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.