Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínající se reprobedny

Od: horis* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, přicházím se zvláštním problémem. Vlastním reprobedny k počítači napájené z elektriky..nevím zda to je důležité : 4(ohm) 50Hz-20KHz 3d systém. Bedny jsou v PC zapojené, hrají v klídku, ale když vstanu z kolečkové židle, tak se vytratí zvuk - kontrolka pro bedny svítí, jsou zaplé, ale zvuk utek. Kontrola kabelů bez výsledků. Řešení je vždy vypnout a zapnout bedny. Není možný žádný kontakt židle ani mne s jakoukoli částí stolu,bedny nebo repro. Může to mít cosi společného s pístem stlačené židle a jeho uvloněním při vstaní ze židle?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

No to je dost zaujimave.Nebude to mat nieco spolocne zo statickou elektrinou?Mozno cez kabliky do repra sa naindukuje s teba a zo stolicky nejake napetie a zablokuje zosilovac.Ale to by si musel mat velmi citlivy vstup na zosilovaci a nejake blbe kable.

Nepohnes pri vstavani nejakymi kablami?Mozno ano,mozno mas len niekde studeny spoj.Skus dat tu stolicku dalej no proste experimentuj.

horis*
hodnocení

Vstup repro do PC je ze předu - židle vypla bedny na vzdálenost zhruba 45cm ještě. Problém je, že jsem zkoušel když už zvuk nejde hýbat kabeláží a nic. S tím zesilovačem, otom budu dumat...poslední dobou jsem přebytý elektřinou.

mkat*
hodnocení

0x

Skus s tymi kablami hybat ked ide zvuk.Ci pri nejakom pohybe neprestanu repraky hrat.

hodnocení

0x

zkus jinou židly (dřevěnou), určitě to pomůže.

nebo nemáte třeba kardiostimulátor nebo pod. třeba vysíláte nějaké freqence které maji na to vliv

rv*
hodnocení

0x

Pravděpodobně posloucháte na sluchátka, která mají krátký kablík a jak vstanete, tak sluchátka sjedou z hlavy. Uhodl jsem?

horis*
hodnocení

Děkuji za rady, problém vyřešen...při vstyku z židle pravděpodobně vznikl proud který prošel zepředu do portu pro jack a usb - ozkoušeno kovovými předměty nabitými, vždy vypadl zvuk- odstínil jsem a vše ok =o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]