Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reset modemu

Od: lamaso odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer přítel se mi hrabal v modemu a ja nemuzu zjistit IP adresu weboveho rozhrani.Původní IP: 192.168.2.1 už nefunguje poraďte mi jak resetovat firemní nastavení našel sem tlačítko reset to zmačknu modem se vypne a zapne ale zachvily se pripoji spatky na nastavenou sit a webove rozhrani furt nefunguje. Jde o modem Edimax Wireless EW-7206APg. Děkuji předem.Prosím pozpěšte si.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na PC si v nastavení připojení nastav IP adresu 192.168.2.2 a masku 255.255.255.0
Nyní by jsi se měl už na router dostat. Údaje se píší do obdobného dialogu jako na níže uvedeném obrázku:
jpsis.net/...
Pokud na routeru běží služba DHCP, tak by PC měl adresu dostat automaticky a není ji nutno vypisovat.
Jinak adresu webového rozhraní routeru je možno ověřit po spuštění programu IPCONFIG /ALL pod položkou Brána. To provedeš: Start - Spustit - CMD - Enter - IPCONFIG /ALL

lamaso
hodnocení

Je tu problem to není router ale přístupový bod viz czechcomputer.cz/...

A nefunguje.

bruk600*
hodnocení

0x

No někdy to chce podržet tlačítko reset dost dlouho. U jednoho takového zařízení jsem ho musel držet odhadem skoro 2 minuty. Je tady však ještě jedno úskalí a to, zda po resetování umíte nastavit zařízení do provozu. Na dálku po internetu se pak velmi špatně radí jak vše ponastavovat.

lamaso
hodnocení

Já to určitě zvládnu při nejhorším si stáhnu návod.

lamaso
hodnocení

Takže zařízení se mi povedlo zresetovat sem v administraci a bruk600 měl pravdu v obouch věcech 1) Musim to podržet déle

2) Nevim jak to nastavit vubec nevim kde najit site ktere sou dostupne atd. muze mi nekdo poradit ( dát návod ) abych mohl se připojit na síť s šifrováním WPA2 a kdy ma router na ktery se pripojuju automatický přidělování IP jak to mam nastavit

DiiiiiiiK předem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]