Nejste přihlášen/a.
Zvýší se mi rychlost uploadu když vypnu antivirus? A okolik zhruba?
Napsalo mi to Na této adrese je služba ADSL dostupná s maximální rychlostí 12288/512 kbps. Kolik mám rychlost uploadu? 52 Kb?
Dobrý den, max. rychlost uploadu je 64 kB a bez změny parametrů připojení to jinak nepůjde. ADSL je totiž takto postaveno, kdy pořadavky o data mají "úzké hrdlo" ve prospěch dowlandu. Pokud budete chtít toto nějak změnit budete si muset zaplatit jinou službu.
doplněno 24.02.11 15:58:...MAXIMÁLNÍ ... rychlost uploadu je 64 kB
Tak tento dotaz snad nemůžete myslet vážně. Rozdíl 12Kb/s? :D Navíc jsem z vaší výše uvedné odpovědi pochopil, že jste nespustil test ale, pouze jste si přečetl co je u vás dostupné. Takže na stránce www.dsl.cz musíte ještě spustit test. Pak se podívejte na stránky svého poskytovatele, popř do své smlouvy jakou máte agregaci.
To znamená, že váš upload je zhruba kolem 400Kb/s to se samozřejmě porád mění. Kam konkrétně uploadujete, že máte rychlost 50Kb/s?
Kamkoluiv - na ulozto.cz, multiload.cz, hellshare.com, zkoušel jsem všechny servery a pořád jen 52 kilobajtů za sekndu
NIKDY ti nic nepůjde na nejvyšší rychlost. Jde většinou o udávaná maxima, ne garance linky. Jestli máš garantovanou rychlost tak se klidně hádej, jinak máš smůlu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.