Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 7 - servise pack nejde nainstalovat

Od: marenka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer. Jen se chci zeptat, kdo máte Windows 7 a přišel Vám v aktualizacích servis pack. Jde Vám nainstalovat? Stažený ho mám, ale nejde nainstalovat, hlásí to chybu. *zed* Nevím ale jakou. Poradíte co s tím, přeinstalace je ta poslední možnost, manželovi SP šel naprosto bez problémů, u mě nechápu, co se děje. *plac*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

2x

Ja jsem ji na 3 PC nainstaloval bez problemu. Podivejte se jestli nemate W7 64bit a nesnazite se instalovat 32 bitovou aktualizaci

marenka*
hodnocení

To mám dobře. Nechápu proč to nejde, i antivir jsem vypla, všechny programy...

doplněno 23.02.11 20:36:

Chyba je kód 80073701 *nevi*

stany*
hodnocení

0x

možná by bylo dobré napsat, jakou chybu to píše

bena*
hodnocení

0x

Zkuste stáhnout a spustit tenot Microsoft FixIt nástroj > go.microsoft.com/...

Doporučuji před spuštěním vypnout všechny programy a vytvořit nový bod obnovení. Pro jistotu.

marenka*
hodnocení

Díky, jdu to zkusit.

doplněno 23.02.11 21:21:

Ještě výstřižek.

doplněno 23.02.11 22:01:

Tak fix nepomohl, pořád to samé...

Win 7 - servise pack nejde nainstalovat
ladinpraha*

Mařenko, mě to taky nejde stáhnout. 2x neúspěšná aktualizace.

marenka*
hodnocení

Chjo. Láďo, netěší mě že jste na tom stejně špatně, ale teď jsem po kliknutí na odkaz neúspěšné instalace, řešení problémů, stáhla tohle.

Windows6.1-KB947821-v10-x86

A jdu zkusit nacpat tam ten SP znova. Dám vědět. *modla*

ladinpraha*

Tak Mařenko, vypadá to, že napotřetí se to povedlo.

Win 7 - servise pack nejde nainstalovat #2
marenka*
hodnocení

Láďo, gratuluji. Mě pořád nic a manža se už chystá na přeinstalaci. :( Našel v historii aktualizací pár neúspěšných, samože mi vynadal, jak je to možné, že jsem nic nehlásila. *hi* Já nechcíííííííí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]