Nejste přihlášen/a.
Mám router ADSL typ TP-LINK TD-W8960NB, který je kabelem připojen na stolní PC. Když je tento vypnut a jede jen router, tak se lze připojit na domácí síť pomocí WIFI. Jakmile se PC zapne, tak se nepřipojí přes WIFI nic!
Domnívám se, že by to mohlo být závadou buď "¨:
1) na straně PC - je tam něco nastaveno tak, že při připojení kabelem se vypíná WIFI
2) na straně routeru, kde server DHCP nepřidělí z nějakého důvodu IP adresu
Má někdo nápad, jak to spravit?
doplněno 25.12.12 14:47:Ještě doplním, jak se chová talet ACER Iconia : SSID název najde a píše signál vynikající. Když dám připojit a vložím heslo sítě, tak se nepřipojí a napíše - SSID mimo dosah!
Tak rozsah IP adres je 192.168.1.100 až 199. Napadlo mne, zdali by to nemohlo být v těch clonech MAC adres. Přidávám obrázek, jak je to nyní nastaveno.
doplněno 25.12.12 15:27:Obrázek :
doplněno 25.12.12 15:29: Nějak se mi nedaří vložit obrázek)
Stále se nevložil!
doplněno 25.12.12 15:33:Aha, nesmí být ve formátu . bmp!
V clonovani MAC adres problem nebude. Ty sitovky jsou v jine siti. To je jen z toho duvodu, ze provide dovoluje vetsinou pripojit jen nektera zarizeni a omezuje to podle MAC adres. Takze pokud je potreba pripojit jine zarizeni, tak se mu naclonuje MAC adresa zarizeni, ktere bylo puvodne pripojene, aby to provider nepoznal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.