Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení HTML webu s MySQL databází

Od: marek119977* odpovědí: 1 změna:

Zdravím :) Vytvářím web v programu Microsoft Expression, který je samozřejmě na html. Chtěl bych na svoji stránku dát i možnost registrace a přihlašování, ale nevím moc jak. Dejme tomu že bude registrační formulář a pod n ím tlačítko "odeslat". Jak udělám, aby se po stisknutí toho tlačítka zkontrolovalo, zda jsou vyplněna všechna požadovaná okénka a data se odeslala do MySQL databáze (součást hostingového balíčku který se chystám koupit).. našel jsem jakýsi kód s těmito funkcemi zde: www.sodae.ic.cz/i/... , ale to je zase otázka jak přes nacpat ten php kód do html.. Jak?

Předem díky

P.S. u hostingu mi nabízí jako OS linux nebo windows, co z toho mám vzít?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nejakyclovek*
hodnocení

2x

ojoj tak vysvetlit tohle jednoduse prakticky nelze, leda by ses naucil jazyk php a neco z mysql...

pro ilustraci dva tutorialy - v tom prvnim si jednoduse prectes, o co se jedna...

www.jakpsatweb.cz/...

linuxsoft.cz/...

mas tedy dve moznosti, bud se naucit tohle - pak ti bude aj zaroven trochu jasne, jak zpracovat a rozchodit tvuj skript na registraci .

anebo druha moznost je nainstalovat si nejaky uz vytvoreny redakcni system, kde toto vse budes mit hotovo, plus mnoho funkci navic - ale s tim, ze pokud budes chtit upravit vzhled, tak nikoli pres microsoftacky program, nybrz rucne (html, css)

www.jakpsatweb.cz/...

a dale jeste prikladam jeden z mnoha redakcnich systemu zdarma i s navodem

sunlight.shira.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]