Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To continue the installation process

Od: ringo® odpovědí: 15 změna:

Co znamená: To continue the installation process, please shut down all other runing copies and press OK. To exit, press Cancel.

Trochu tomu rozumím, ale nechápu co mám dělat. Program nejde ani spustit, ani odinstalovat.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Po přečtení příspěvků nade mnou napíšu svoji nedávnou zkušenost. Třeba pomůže. Ale předem hlásím, že v čem byla ta pravá příčina problému, netuším. Hlavní je, že pc opět bez problémů funguje.
Z ničeho nic postupně nešly spouštět některé programy, a přibývalo jich. Při pokusu o spuštění se prostě "zakously", nešly ani vypnout v procesech. K tomu, aby pc normálně dál fungovalo, byl nutný restart. A při pokusu o spuštění jakéhokoli programu (kromě těch základních, které se spouštěly automaticky) se to opakovalo. Nakonec už nešlo ani připojení k internetu. Myslel jsem si - nějaký vir, takže přeinstalace. Ale bylo mi líto některých dat, tak jsem zkusil trichu experimentovat.
Vzpomněl sem si, že nainstalovaný Advanced System Care (zaplacená licence) před nedávnem oznámil, že je nová verze a že licence je neplatná. A postupně se program tvářil, jako že už vůbec neexistuje. Takže sem spustil Revo Uninstaller a milý Advanced odinstaloval. A stále to nechodilo. Tak jsme pomocí RU odinstaloval i antivir Microsoft Security Essential. A stále nic. Tak jsem vzal pc e známému )rozumí pc víc než já) s tím, že pokud to nerozchodíme ani spolu, tak udělám ze zálohy přenstalaci (nešlo ani udělat obnovu systemu).
U něj se po několika pokusech (restartech), kdy se pc tvářil stále netečně, najednou podařilo některé věci spustit. Tak jsem vzla pc zas domů, že si s ním ještě pohraju. A světe div se, počítal se začal pomalu probouzet k životu (nejdřív jsem ho zapínal bez připojení k internetu, po spuštění základnch programů jsem ho k internetu připojil atd). No a aniž bych s ním cokoliv dalšího dělal, po týdnu už chodil pc kompletně jako před uvedenými problémy.
Třeba něco takového taky pomůže.

ladaadal*
hodnocení

1x

Ringo, možná, kdybys prozradil, co to instaluješ, tak by to mohlo pomoci dopátrat se výsledku.

hodnocení

No mám nainstalovanou hru a když ji chci spustit, tak to píše tu blbinu a když to chci odinstalovat, tak taky.

praivo*

Ale jakou hru?

ladaadal*

To mi přijde, jako by si tam ta instalace udělala chybu už při instalaci. Zkoušel jsi ji jakoby nainstalovat znova a pak teprve odinstalovat?

tomasgulas

Teoreticky se spustí instalace sama, ale neobjeví se uvítací "obrazovka" a potom se ji pokusíš spustit manuálně ještě jednou. Stiskni Ctrl+Shift+Esc a podívej se na názvy procesů... jestli tam nebude třeba dvakrát setup apod.

hodnocení

Nic tam není 2x. Dělá to i jiná hra, takže to nebude tou konkrétní. Jiné programy ale zatím ne.

ladaadal*

Jestli to dělá i něco jiného, mohlo by to znamenat nějaký vir nebo naboření systému, ale vydrž, než dorazí větší počítačoví odborníci. Ty sem přijdou spíš v noci nebo zítra.

hodnocení

Zrovna jsem to kompletně vyčistil.

troja*

Popište co, jak a čím jste "kompletně vyčistil"?

hodnocení

0x

nejspíš jste spustil více instancí instalačních procesů.

doplněno 10.02.13 16:49:

v případě že se snažíte doinstalovat nějakou část programu nebo přímo program samotný. u instalace je to podobné - pokud běží více instancí odinstalačního procesu, tak je možné, že bude hlásit podobné hlášky

hodnocení

0x

Pro pokračování instalace vypněte všechny ostatní běžící kopie a zmáčkněte OK. Pro odchod zmáčkněte Cancel.

Nemáte tu instalaci omylem spuštěnou dvakrát?

hodnocení

Nic nemám 2x. DFělá to i po restartu počítače.

juldab*

Nejspíš vám běži nějakej proces od toho co chcete nainstalovat. Spoští se jao služba nebo v autorunu.

iz*
hodnocení

0x

Ringo, troufnete si na registry?

Já bych RegCleanerem vyčistila všechny údaje o konkrétním programu, restarovala PC a nainstalovala hru znovu (pro jistotu do jiné složky).

doplněno 11.02.13 00:34:

Jestli s registry nemáte zkušenosti, neodstraňujte nic jiného!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]