Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr tiskárny

Od: myska* odpovědí: 7 změna:

Nemůžete mi poradit : chci si koupit tiskárnu se skenerem . Nemáte nějaký typ?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji ti nějakou multifunkci od Canonu. Tiskárna je inkoustová, má oddělené inkousky a automatický duplex:

interlink.tsbohemia.cz/...

jipi
hodnocení

0x

Záleží na tom, co potřebujete. Mně stačí tisk černobílý, a protože tisknu jen občas, koupila jsem si laserovou Brother DCP-7030 (tiskárna scaner kopírka). U inkoustové mi občas zasychala kazeta a bylo to k zlosti.

petr123*
hodnocení

0x

Odpověď neexistuje. Jiný typ doporučit někomu kdo tiskne jednou za měsíc a na kvalitě mu moc nezáleží, někomu kdo bude často tisknout fotky nebo denně desítky černobílých faktur. Plus jde samozřejmě i o cenu.

hodnocení

0x

Odpověď existuje, pokud se dozvíme k čemu a jak často bude sloužit. Odhaduji, že příležitostně a cokoliv - to by byla optimální Canon co nemá zvlášť barvy a trysky má výměnné s kazetami.

doplněno 22.02.11 16:35:

Např. tato:

alza.cz/...

petr123*

Myslel jsem samozřejmě že odpověď na otázku tak jak byla položena neexistuje.

myska*
hodnocení

Tisknutí je sporadické 20 až 50 černobílých listů, 10 až 20 A4 barevných . Tisknu si věci do školy a na tvoření.

honzak*
hodnocení

0x

Doporučuju tiskárnu Epson Stylus SX510W.

Skener je rychlí a kvalitní a i kvalita tisku je velmi dobrá i fotografii

Je levná a má i pěkný design.

Zde je odkaz:

alfacomp.cz/...

doplněno 23.02.11 20:06:

Má také možnost WIFI připojení

Výběr tiskárny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]