Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit reklamy z panelu?

Od: popleta* odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte jak mohu odstranit veškeré reklamy,které se mi zobrazují na pravé straně-př.Dojde mi leták z Hypermarketu a pod.a nemohu to dočíst-napravo celému textu vadí reklamy.Jsem začátečnice a nerozumím tomu.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reklamy kde? V čem co máte spuštěné?

popleta*
hodnocení

Ty rúzné reklamy se mi vždy objevují na pravé straně monitoru při došlých letáků a nabídek z obchodů.Reklamy zasahují do textu letáků a nemohu reklamy odstranit-nebo ten text do strany rozšířit a dočíst.Nevím jak lépe vysvětlit?

nepopleta

A můžete nám sdělit, jaký prohlížeč používáte, teda jestli to víte? Bez toho se těžko radí, co konkrétně udělat či stáhnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]