Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna netiskne barevně.

Od: jan846 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám problém s tiskárnou Epson Stylus DX4400 Series. Došli barvy, tak jsem zakoupil nové a vyměnil je. Nejprve tiskárna nechtěla tisknout, tak jsem reinstaloval ovladač. Začala tisknout ale jen černě.

Dal jsem čištění hlavy a poté vytisknout vzorek. Vytisklo mi to jen černě, barvy to vynechalo.

Zopakoval jsem několikrát čištění hlavy, ale problém přetrvává.

Ocením Vaši pomoc.

Předem děkuji a přeji příjemný den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkontrolujte, zda-li jste správně zasunul barvy. Také zkontrolujte v Možnostech tisku, zda-li není zatrhnuto "Tisknout v odstínech šedi"

zajixxx*
hodnocení

0x

a Taky je možné že jste koupil zmetek kazetu a má zaschlé trysky ...( jinak bývá taková ploška zezadu na té tiskové kazatě skuste ji jemným hadříkem který nepoší vlásnka lehce setří ( nemůsý být kontak);)

hodnocení

0x

Epson kazety nemají trysky, ty jsou součástí tiskárny. Kazety jsou čipované, pokud by špatně komunikovaly s tiskárnou, tak by to na sebe "práskly". EPsonky jsou všeobecně známé urputným zasycháním inkoustu, neboť na rozdíl od jiných tiskáren mají inkousty obsahující pigment.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]