Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poradte mi koupil sem si wifi router od asuse, napojil to do modemu, signal plnej internet mi jde tak 5 min pak to přestane jít musím to odpojit a znovu připojit a zas to jde tak 5 min a pořád dokola a to jsem třeba metr od wifi mam notebook a v něm zabudovanej wifi poradte mi prosíím. Děkuji
Dobrý den,
některé routery mají možnost nastavení udělení přístupu na omezený časový interval. Pokud je čas kdy vás odpojí pravidelný a stejně dlouhý, pak bych vsadil na tuto možnost. Provrtejte se v nastavení...
Nu tak to bude problém. Na router se dostaneš v prohlížeče, když zadáš ip adresu tvého routeru. Neptej se mě jakou, máš to v návodu, je to často na routeru... asi to bude 192.168.1.1 nebo 192.168.0.1 jméno a heslo bude taky v návodu nebo dokonce na routeru.
V prvé řadě musíš změnit heslo do sítě, nastavit šifrování a heslo na router. WLAN- nastavit WPA2 a do pre-shared key zadat nějaké solidní heslo. Změna hesla do routeru bude v system managment nebo já nevim jak se to přesně jmenuje
nastavený to mám dobře, a pořád to padá už nevím co stím...spadne to každych 5 AŽ 10 MIN musím se odpojit a znovu připojit a pak to už zase chvíly jde. Jinak všem Děkuji za rady.
Víš, pádá to je následek, ale ne příčina a příčina nelze najít pokud jediné co píšeš je padá to, nejde to, jak to mam nastavit, mam to nastavené dobře, ale neřekneš nikdy nic konkrétního... U wifi je obecně průser s kanálem na kterém vysílá- zvláště velká města jsou rušená a pokud si neproskenuješ kanály a prostě nějaký dáš tak se na někoho trefiš a budete se ovlivňovat. Chce to tedy měnit kanály. Taky je dobrý zjistit zda to nedělá jen na jednom typu šifrování, občas se hádají zvláště u starších softwarů pro wifi karty, takže jiné šifrování, či i na chvíli bez šifrování a taky sem naházet obrazovky co jak máš nastavené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.