Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skenování - program freeware

Od: jikram odpovědí: 12 změna:

Ahoj,
mám win7, můžu se připojit k tiskárně aniž bych musel něco instalovat. Mohl by mi někdo poradit nějaký program na skenování (a kopírování)?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Program je na instalačním CD k tiskárně. Případně stáhnout ze stránek výrobce.

hodnocení

0x

Pokud ke scaneru nemáte nějaký originální SW (což bych nepředpokládal), pak můžete použít třeba VueScan Pro 9.0.20

www.hamrick.com/v/...

jikram
hodnocení

Je to zdarma?

Standard EditionProfessional Edition
Free upgrade periodone yearunlimited
Create raw scan filesnoyes
ICC profiles and color spacesnoyes
IT8 color calibrationnoyes
Purchase price$39.95$79.95

doplněno 20.02.11 17:38:

horní řádek je posunutý...správně má být i jedno políčko doprava..ale to je logické-

jikram
hodnocení

Irfan Wiev umí skenovat dokumenty - jak se to dělá? jak zjistím verzi programu, abych si mohl nainstalovat češtinu?

jikram
hodnocení

Mám verzi 4.27 - kde seženu češtinu?

Google...znáte?

doplněno 20.02.11 17:48:

www.slunecnice.cz/...

Jinak ale je už i 4.28:

www.irfanview.com/

Nahoře na liště je "Nápověda-Help" v anglické mutaci...a v té je About IrfanView...tam máte "Version"...a nějaké číslo...

jikram
hodnocení

Musím nejdřív odinstalovat starší verzi nebo nemám nic odinstalovávat a rovnou zapnput instalaci nové verze?

Raději to odinstalujte...I když asi by se nic nestalo...i když to necháte.

jikram
hodnocení

Děkuju... už to mám i v češtině.. ale pořd jsem tam nenašel funkci skenovat dokument!

jikram
hodnocení

Už jsem to našel. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]