Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam veelky problem a nevim uz co stim.
Rozhodl jsem se, ze na svuj pocitac nainstaluji Win7. Rozdelim tedy virtualne HDD, restartuji pocitac, nabootuji na dvd, spusti se instalace,vsechno je v pohode, windows se doinstaluje, chvili je cerna obrazovka pote se restartuje, mam na vyber mezi win XP a 7 dam 7, pocitac se rozbehne, nabehne logo windows nacitani a pak... cerno! Jen mys tam je jinak nic...
Proste nevim co stim...
Kolikrát jsi to zkoušel?Občas se to nepovede,vydržať!Zkus to ještě znova.V klidu,rozvážně,jsou to jen Windowsy.
Instaloval jsem win mnohokrát,nikdy mi to co tobě neudělalo,nevím,,,Když instaluješ,odklikáš to,pak to jde do restartu,doufám že nanic už nemakáš,ikdyž tě to vyzve zmačknout nějaké tlačítko?Od toho restartu už je to automaticky až do konce.
doplněno 20.02.11 15:41:Pujč si od kámoše jiné CD a zkus jiné,aspoň budeš mít jistotu.
doplněno 20.02.11 15:44:Co to udělá když zvolíš XP?
Kruci to je ono děláš blbě to že dáš na výběrW7!Na nic nehrab!Ono to ví samo že to instaluješ!Jasné?
kdyz mi to da na vyber ak to tam zustane samo to nic neudela, jde mi o to, ze jak ma pri instalaci nabehnout nastaveni casu internetu atd, tak je jen cerna obrazovka a mys... kdyz to pri tomhle restartuju, tak mi to da na vyber mezi xp a 7, nic vic to nedela...
Kdyz zvolim XP, tak to normlane jede, muzu chodit na internet, či poustet hudbu. proste ten windows funguje.
Evidentně problém s ovladačem grafické karty, který se v tuto chvilku nahrává a inicializuje se grafické jádro. Zkusit použít jinou grafickou kartu pro instalaci.
Aha, to bude problem, jinou grafiku nemam, taky jsem si rikal, ze by to mhl byt ovladac. Nepomohl by ten ovladac aktualizovat ve windows Xp?
Stávající WinXP nemají v tuto chvilku s Win7 nic společného. Jakou máte GRF kartu? Nemáte tam jak integrovanou, tak ve slotu? Pokud ano, zkuste vyndat tu ve slotu a zkuste to s integrovanou.
Když naskočí ta myš a je obrazovka černá, harddisk pracuje, nebo se nic neděje? Sytém může špatně vyhodnotit výstupy a může být aktivní další výstup, pokud jsou (DVI, HDMI)
No grafiku mam N-Vidia Ge force 7650... (je to jen nahrada za prave reklamovanou grafickou kartu)
Kdyz nabehne ta cerna obrazovka, tak hardisk pracuje.
Tak to by chtělo zkusit připojit monitor na ten DVI výstup. Vypadá to, že výstup se přesměroval právě sem.
že tu je myš neva. Když s ní popojedeš doprava nebo do leva, zmizne, nebo "narazí" na okraji? (vlevo je vidět celá, vpravo jen kousek)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.